Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Tevfikbey Ortaokulu

Telefon : 0212 428 0192
Belgegeçer : 0212 428 0192
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://tevfikbeyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Turgut Özal Mah. Tonguçbaba Cad. Nu19 Esenyurt/ İSTANBUL Torium AVM Üst Cadde Kapısı Yanı
VİZYON : Yeteneklerini geliştirerek bilgi, yabancı dil, teknoloji, bireysel gelişim alanlarında toplum içinde hedeflediği yere ulaşabilen öğrenciler yetiştiren, eğitim teknolojileri konusunda öncü, öğrencilerini hayata hazırlayan en iyi eğitim kurumlarından biri olmak. Çağdaş değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle Türkiye´nin, daha sonra hızlı bir bütünleşme süreci içinde bulunduğumuz Avrupa Birliği´ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır. Eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda ileri eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak, dünya standartlarında bir okul ortamı yaratmak ve okul çağındaki her bireyin eğitim-öğretim görmek istediği en önde gelen eğitim kurumlarından biri olmak.
MİSYON : Öğrenmenin severek gerçekleştirildiği, sağlam bir kişilik yapısının, doğru konuşma ve yazmaya dayalı bir Türkçe´nin kazandırıldığı, bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam yaratmak hedefindeyiz. Türk kültürü ve değerleri çerçevesinde bunu gerçekleştirirken eğitim öğretim ortamımızda, öğrencilerimize sunacağımız her yeniliği titizlikle inceleyip araştıran, yeniliklere açık, tutarlı bir okul olmak amacındayız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :97
Öğrenci :2115
Derslik :26
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1218
Öğretim Şekli :İkili (Sabah Grubu - Öğle Grubu)
Saatler : Sabahçı Grup (Başlama:7:30 - Bitiş:13:10) öğlenci Grup (Başlama:13:30 - Bitiş:19:10)
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz Kaloriferli
Servis : Tülek Turizm Şeyma Hanım 0545 148 03 29
Ulaşım : Okulumuz D-100 (E-5) karayolu üzerinde, Torium AVM yanında bulunmaktadır. Metrobüs, 142A numaralı İBB otobüsü ve Balıkyolu minibüsleriyle ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Turgut Özal Mah. Tonguçbaba Cad. Nu:19 Esenyurt/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun Esenyurt ilçe merkezine uzaklığı yaklaşık 4 km´dir. Okulumuzun İstanbul il merkezine uzaklığı yaklaşık 30 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :